Over Bianco Nero
Iedereen genieten van de perfecte espresso!
Ambitieus, gepassioneerd en een inspirerend koffiebedrijf met een geheel eigen signatuur.


Bianco Nero laat u genieten van de perfecte koffie

Gastvrije ontvangst in de showroom

Perfecte koffie! Ambitieus, gepassioneerd en een inspirerend koffiebedrijf met een geheel eigen signatuur. Voor oprichter van Bianco Nero, David Agaian geldt maar één doel: maximaal genieten van de perfecte koffie. Een rode draad die door de gehele bedrijfsvoering loopt. Van perfecte koffie tot espressomachine, van onderhoud tot reparatie. Een ambitie die vooral zichtbaar en voelbaar is in de fraaie showroom aan de Schelpkade 34 in Den Haag, waar veel zorg besteed is aan de inrichting. Een sfeer van kwaliteit, maar tegelijkertijd van laagdrempelige toegankelijkheid. Laagdrempeligheid die ook ten goede komt aan de barista trainingen en workshops die Bianco Nero organiseert. Omdat, zo is de visie van David, iedereen moet kunnen genieten van de perfecte koffie. En dat doe je beslist als je de showroom binnenstapt van Bianco Nero en gastvrij wordt ontvangen. U wordt uiteraard altijd getrakteerd op een magistrale koffie!

Internationale koffiemerken

David Agaian ademt koffie

David heeft zijn sporen in de branche al ruimschoots verdiend. Hij heeft voor internationale topmerken gewerkt, zoals illy, dat over de hele wereld wordt geserveerd. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en in 2012 besloot David om zijn expertise en passie voor koffie te combineren in een eigen bedrijf: Bianco Nero. Een florerend koffiebedrijf dat volop in beweging is. Naast de fraaie showroom, een uitgebreide webshop en dat prachtige eigen koffiemerk, zijn er verregaande plannen om het bedrijf uit te breiden met nieuwe activiteiten. Baristatrainingen, beursactiviteiten en activiteiten voor bedrijven zijn in voorbereiding. ‘Want’, zo luidt het credo van David ‘Koffie zorgt voor verbinding.’

U bent van harte welkom in onze showroom!
wij zullen u zoals altijd gastvrij ontvangen.


WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

David’s technical skill and customer service are outstanding. If you are looking for a place to get your espresso machine serviced, or you are in the market for a new or refurbished machine, this is the place to go. David will take good care of you.

Jimmy Lyons

Super lekkere koffie David! Kan niet wachten om het nog een in huis te halen!

Lusine Zohrabyan

Mijn ervaringen met David van Bianco Nero zijn buitengewoon positief Iedere keer stond ik versteld over de expertise, service & prijs/ kwaliteit verhouding welke mij is geboden tijdens reparaties en jaarlijks onderhoud van mijn ECM espresso machines. David is voor mij de “expert” in koffiemachines en ik raad hem dan ook graag aan ’n iedere aan…

Jan Korbijn

CONTACT

Wij delen onze passie voor koffie met u!

Koffie is onze passie! En als we iets van onze passie op u over kunnen brengen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor vragen over koffie bijvoorbeeld, wellicht wilt u onze prachtige showroom bezoeken of wilt u weten welke espressomachine het meest geschikt voor u is of voor uw bedrijf. Wij helpen u graag! U kunt ons altijd bellen of vul het contactformulier in. We nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

*Gelieve alle velden correct invullen