Proef de passie van Bianco Nero

Onze Italiaanse koffie en koffiebonen

Puur genieten

Italiaanse koffie is onze grote passie. Sinds 2012 leveren wij pure Italiaanse koffiebonen en zijn wij specialist op het gebied van Italiaanse koffiemachines. Onze koffie is van pure kwaliteit wat voor u de beste espresso, café latte of cappuccino betekent. Italiaanse koffiebonen van Bianco Nero hebben stuk voor stuk de kwaliteitstoetsing doorstaan. Genieten van een Italiaans kopje koffie is pas écht genieten met onze koffiebonen.

Wanneer u onze Italiaanse koffie combineert met een Italiaanse machine of espressomachine is het genieten pas echt optimaal. Nieuwe machines of gebruikte machines kunt u in onze shop vinden. Wanneer uw koffiemachine toe is aan een reparatie of onderhoud aan uw machine noodzakelijk is, staan onze experts voor u klaar. Naast dat u al onze producten in onze shop kunt bestellen, bent u van harte welkom in onze showroom.

Geselecteerd op kwaliteit

Wij delen onze passie voor Italiaanse koffie graag met u. Onze Italiaanse Bezzera koffie is aandachtig voor u geselecteerd en op traditionele wijze verwerkt. Ruim een eeuw geleden, in 1901 creëerde Luigi Bezzera als allereerste de espressomachine. Een revolutionaire wijze van koffiezetten was geboren. De unieke smaak van Bezzera koffie kwam nog nadrukkelijker naar voren. Puur genieten.

Heeft u vragen over onze koffie? Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze showroom in Den Haag. Uw Italiaanse koffiebonen bestelt u in onze webwinkel. Informeer ook eens naar onze sublieme huiskoffie!

Ga naar onze shop