Proef de passie van Bianco Nero

Onze koffie

Café Passionata

De melange voor Bianco Nero koffie is uniek van smaak en ambachtelijk gebrand. Bianco Nero is koffie voor de liefhebber en als je nog geen liefhebber bent dan word je dat na een dampende espresso van Bianco Nero of een fluweelzachte cappuccino vanzelf wel. Proef de passie, kom naar onze showroom en ervaar zelf de betovering van onze koffie. En wilt u ook anderen betoveren, bestel dan de koffie van Bianco Nero via onze website.

Bianco-blend – mild, vol en spannend

De Bianco-blend is een verrukkelijke koffie. De melange bestaat uit een robusta mix uit Mexico, Peru, Guatemala aangevuld met een snufje Uganda Robusta. De Bianco-blend is een milde en tegelijkertijd volle koffie met weinig bitters. Aangenaam fris met een zoetje van karamel en voor de fijnproever een verborgen en bescheiden speculaasachtige nasmaak. Dat maakt de koffie niet alleen wat complexer, maar ook spannend. Zeker voor de liefhebber die zijn cappuccino of café latte nét die andere schwung wil meegeven.

De Nero-blend – puur, rond en diep van smaak

De Nero-blend bestaat uit de Uganda Robusta, Ehiopia natural, de Ethiopië Wached sidamo 2 en de Mexico SHG. Een heerlijke volle romige koffie met afgewogen bitters. De ideale combinatie van werelddelen. De Nero Blend is een op-en-top Italiaanse koffie: diep en rond van smaak. Niet alleen geschikt voor een krachtige espresso, maar ook voor een cappuccino of een café latte, ofwel voor koffieliefhebbers die de pure smaak van koffie ook in hun melkkoffie willen blijven ervaren.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN EXCLUSIEVE AANBIEDINGEN MET ONZE NIEUWSBRIEF.