BARISTA WORKSHOPS

WORD OOK LATTE-ARTIEST!

BARISTA-TRAINING VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Ooit zelf zo’n hartje of blaadje op de cappuccino willen maken of is dat alleen weggelegd voor de koffie-expert? Wordt zelf een expert, want het is één van de aspecten die u leert op de baristatraining van Bianco Nero. Na de training kunt u probleemloos een perfecte espresso en cappuccino bereiden of een latte macchiato. Maar niet alleen dat. Ook de werking en het belang van de koffiemolen en van het gehele espressoapparaat krijg u in deze training onder de knie. Met de nuttige onderhoudstips maakt u straks zelf de lekkerste koffie!

De baristatraining is bedoeld voor groepen van 6 tot 12 personen. Een leuk bedrijfsuitje voor u en uw collega’s, of een leerzaam leuk uitstapje met uw buren of vrienden. De baristatrainingen worden gegeven door twee perfect op elkaar ingespeelde koffiebroers – de Baristabrothers -, die van de training echt een feestje kunnen maken. In de agenda ziet u wanneer de baristatrainingen worden gehouden. U kunt zich online hiervoor aanmelden.

Geen evenementen gevonden!

Bel vrijblijvend +31 (0)6 24 873 632

WORD ZELF EEN BARISTA MET DE BARISTA BROTHERS!

Frans en Paul van den Berg vormen samen de BaristaBrothers (externe link)

Twee gepassioneerde en uiterst vakbekwame koffiekunstenaars. Beiden zijn gediplomeerd barista en weten hun passie tijdens hun baristatraining feilloos over te brengen. Enthousiast, gepassioneerd en entertainend. Frans werd 2016, tijdens het Amsterdam Coffee Festival Dutch Cuptasting Champion, een titel die alleen voor de allerbesten is weggelegd. Paul doet is wat passie en vakbekwaamheid de evenknie van Frans. Paul is een op en top gastheer en heeft naast koffie, ook een passie voor wijn. Niet voor niets, want koffie en wijn hebben talloze raakvlakken. Paul is behalve Barista ook gediplomeerd koffiebrander.

Bianco-Nero verzorgt workshops ism de Baristabrothers. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor open inschrijving, groepen of bedrijfsuitjes? Bel vrijblijvend +31 (0)6 24 873 632

CONTACT

SOCIALMEDIA